Белият лотос
разказваше приказки
с дъх на мокрота.
...
Камък шептеше
приказки на птиците -
дъждовни сълзи.
...
Пак пада нощта.
Сянката на топола
зловещо стърчи.
...
Кървави бодли
помагат на розите
да се защитят.
...
Лети глухарче -
симфония на вятъра.
Свободни нотки...
...
Сребърно небе.
Изпраща му Земята
молитви за дъжд!
© Христина Маджарова Todos los derechos reservados
симфония на вятъра.
Свободни нотки..."
Полет на свободата!
Много, много ми харесаха всички хайку настроения!