1. след дъжда
ризата на плашилото
чиста
2. есенно слънце
гроздето на асмата завито
в стари вестници
3. алея на славата
във втвърдения цимент
три котешки лапички
4. багажник пълен с буркани
един студент
тръгва към София
5. първи учебен ден
локва
пред вратата на съседите
6. спорят две плашила
на асмата
чий ред е да се поразходи
7. капе дрозде
старецът прави бъчви
в отвъдното
© Радка Миндова Todos los derechos reservados