зима без сняг…
слагам моркова
в супата
албум за Коледа
... редя снимки
от лятото
три дни сняг…
върховете си мерят
капите
коледари -
в стъпките им
пуканки
снежинки -
спомням си думи
от молитва
той или тя -
за Коледа нов член
на семейството
камбанен звън -
разлитат се
светени снежинки
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
БЛАГОДАРЯ ТИ, РАДЕ!!!
((( )))