1.
Валят звезди
и музика извира –
ражда се любов.
2.
Тревожен залез
е нашата раздяла.
А имахме зора!
3.
Ах, почакай, нощ!
Не си отивай още!
Сън е любовта.
4.
Зора се ражда.
Славеите запяват
химн за любовта.
5.
Тиха лунна нощ
сипе златен звездопад.
Сънувам любов…
6.
Пиано плаче.
Плаче и сърцето ми.
Ти не си до мен!
7.
Ти си далече.
Но няма влак към тебе
с мен да полети.
8.
Дъжд. Сълзи. Боли!
А споменът за тебе
още ме гори!
© Генка Богданова Todos los derechos reservados