***
Черешов дъх в
шумящите листа. "Да
бъде светлина!..."
***
Хладен май. Хлад в
душата – съзвучие...
Идва промяна!...
***
Храсти с люляк.
Над пейките в парка
вали лилав сняг.
***
Благославящо
с целебен дъжд небе!
Благодарен свят...
***
Ухайна майска
роза с остри бодли.
Кървяща ръка...
***
Пролетен поток
стремително тече към
жадни долини.
***
Вали като за
последно...Далечен гръм.
Възраждащ се свят!
© Радослава Антонова Todos los derechos reservados