***
Празник е щом в
небето закръжат на
пролет щъркели.
***
Набола трева.
Дървета разцъфтели
ухаят... Април.
***
Топло пясъкът
от шепите тече. На
гларус сянка по
вълните бяга. Тихо
е... Лято седефено.
***
Ранна есен е...
Олекнало време след
отлетелите
птици на юг. Пясъкът
в часовника струи...
***
Меко в мрака
проблясва елхата. Смях.
Гори камината. В
душите струи светлина...
Коледно тайнство!
© Радослава Антонова Todos los derechos reservados