21 ago 2009, 21:36

Хаос 

  Poesía
593 0 1

Пълен хаос -

сърце без чувства,

пълен хаос -

живот без смисъл,

свят забързан,

свят объркан...

Мечти загубени -

разбити,

душа ограбена -

без сили...

Свят във мрак,

във хаос и без смисъл,

сърце без чувства,

мечти погубени,

душа разбита...

© Ganyo Ganev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??