17 dic 2006, 5:01

happy birthday 

  Poesía
1370 0 0

                                                         “

Please accept my apologies,

                                                          wonder what would have been

                                                          would you’ve been a little angel

                                                         or an angel of sin?...

                                                                               * * *

                                                        All I thought was a dream

                                                       Make a wish

                                                      Was as real as it seemed

                                                      Happy Birthday...

Това е твоят ден, защо не празнуваш?

Защо, вместо да пееш, тъгуваш?

Това е твоят ден, защо си сломен?

Защо, вместо да ходиш безцелно, не дойдеш при мен?


Не те познавам и не искам да знам

С какво си сгрешил и защо те е срам

Не те познавам и името ти дори не зная

Но много неща искам да ти пожелая...

Прочети...


Скъпи непознати, който и да си ти,...

Много хора ли са или само един ти честити?

Трябва да ти кажа, че те обичам и че не си сам...

Че ти желая най-доброто и мъка -нито грам...


Знам, сега си тъжен и може би дори ранен,

Мислиш, че си слаб, а всъщност си силен...

Носиш непосилен товар, знам, че тежи...

Мислиш, че душата ти се къса,знам, че те боли...


Никога, нали, не си се чувствал по-самотен

Светът никога не ти се е струвал по-чужд и по-странен

Зная, когато тайно затвориш очи

От тях с нежни капки започва дъжд да вали ...


Не сме се срещали, но добре те познавам

Знам, че искаш да летиш и това ти пожелавам

Знам, искаш да бъдеш обичан, не изоставян

Бъди от щастие и любовта винаги окриляван...!

© Илияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??