11 nov 2009, 16:35

[Хартиена] 

  Poesía » Otra
444 0 2

 

 

От хартия съм създадена.
Имам и хартиено сърце,
което прободено кърви

от хартиените стрели
на твоята хартиена любов.
Хартиен купидон.
От хартия съм. Вестникарска.

Лист от тетрадка.
Имам даже редове.
Надраскай каквото искаш
върху мен.
Но не ме разкъсвай, моля те.
Нагрей ме и ще се самозапаля.
Ще изгарям в името
на хартиената ни измислица...
... пардон - любов!

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • невероятно е ! Чела съм и други твои стихове и смятам че си много талатлива .Само някой да каже противното Продължажай така!

  • Много, много ми харесва. Браво.
Propuestas
: ??:??