Пълно е с мижитурки във властта,
от тях просто съм отвратен силно!
Всички те ни бутат в пропастта,
че не българското им е милно!
Да, наистина сме държава малка,
наистина има по-големи от нас,
ала и тукa също е нужна мярка,
а те са заслепени от тая власт!
Имах аз някога наивна надежда,
че към по-добро ще се променим,
но който и да дойде, се навежда,
който и да е - ни кара да пълзим!
© Георги Todos los derechos reservados
Ще видим как ще им се получи.