2 feb 2011, 22:55

Хазарт 

  Poesía » De amor
2365 0 21

Ще играя хазарт срещу целия свят

и сърцето ми нека лихвари да вземат -

искам  с теб  само днес аз да бъда богат,

на рулетката слагам: частица безвремие.

 

Всички мои мечти ще заложа – ва банк,

за усмивка една  върху устни звънливи

и когато загубя, не от гняв ще боли,

а защото любов съм профукал красива.

 

И когато спечеля - ще пръскам навред

кратки мигове чудни - безумни джакпоти...

Вече станах един  комарджия заклет -

и залагам за тебе  на покер - животи...

 

В страст изгаряща зара ще хвърля сега

и парици ще прося - за твоята обич...

ако днес ти си тръгнеш - не ще те коря,

но до край ще залагам - без нея не мога.

 

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??