17 ene 2005, 12:20

Хей, барман 21 

  Poesía
722 0 0
Хей, барман,
как я караш, драги?
Сипи сега
за новата... и пета.
Пол'вината от
бара ти е празен,
а другата - 
претъпкано заета.

Хей, барман,
тук ще постоя.
Не ставай, моме.
Прав ще се напия.
- На колко съм?...
- Пейсет и пет лета...
- Не ми даваш?...
- Не си искам, като пия...

© Хухавел Кайлъшки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??