14 jul 2006, 10:47

Хей ,красавице.. 

  Poesía
1041 0 2
Хей, красавице,
виж как от масата съседна,
младеж чаровен ти намига.
Върви при него,
подай ръка,
усмихни се,
отпусни се.
Хей, красавице,
момчето е прекрасно!
Заробена от любовта,
към онзи забранения,
женен мъж,
ти пропускаш покрай себе си
мечти.
И лееш всяка нощ сълзи.
Хей, красавице,
виж младеж чаровен,
на масата съседна,
върви при него,
подай ръка.
Не бъди поне за малко другата,
не мрази поне за малко съпругата.

© Мег Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тук ми хареса само цвета на буквите.
    За да стане поезия трябва работа по стиха.
    Не те оценявам,желая успех!
  • Добро пожелание, но дали би имало ефект...
    Поздрав и усмихнат ден Мег
Propuestas
: ??:??