Хей, момче, помниш ли колко те обичах
и как ти се вричах?
Бяха лоши дни за мен и моето сърце,
изпълнени с тъга и сълзи!
Хей, момче, помниш ли как се подигра с мен
и колко много ме боля, но ти го повтори!
Беше ли ти хубаво да виждаш сълзите в очите ми
и провалящият се живот на едно младо момиче?
Хей, момче, виж ме сега, след години!
Вече съм далеко от теб
и не ме боли, не плача, не страдам!
Все по-често се усмихвам и смея!
Хей, момче, погледни ме по-добре
и виж, че друг сега седи до мен!
Той ме прави истински щастлива,
както дори ти не можа!
Той ме кара да се усмихвам,
върна блясъка в очите ми и изтри сълзите ми!
Хей, момче, сега искам него и ненавиждам теб!
Ти беше грешка в живота ми,
а той ми помогна да я поправя!
Хей, момче, върви по дяволите
и ме остави да живея живота си с него!
Не те обичам вече!!!
© Стефи Todos los derechos reservados