5 ene 2021, 17:19

Хеликоптер и премиер 

  Poesía » Civil
271 0 0

Когато е човек да се спаси -

няма хеликоптер, няма наличен,

но когато е да начеше егото си...

срам няма и е циничен!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??