Потвърждавам –
начинът, по който ме целуваш,
бие всички други,
ти си най-новото усещане,
толкова зашеметяващо
и несравнимо с миналото.
Моето вътре протяга
ръце и те прегръща.
След такава среща
трябва
да си изповръщаш чувствата...
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados