Черна сянка през деня
ме скрива всеки ден,
искрено желая ти да си до мен,
ала в продължение на век
тъмнината е моят лек.
Лек към самота,
която винаги ме сграбчва на мига.
Скрива ме за миг
и ми прошепва с тих, нежен глас: "Искаш ли ме пак?"
Ала във тая тъмнина
аз виждам самота,
която никога пред мен
не разкрива своя плен!
© Ники Даскалов Todos los derechos reservados