5 feb 2017, 18:36

Химера 

  Poesía » De amor, Verso libre
501 0 3

Ти си миража

в моята пустиня.

 

Ти си образа 

в изкривеното огледало.

 

Ти си принца с коня.

 

Само че твоя кон е катър,

а обувките са ти скъсани.

© Ивелина Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??