Хайде , хайде нахрани отново
с болка мазохиста в мен.
Хайде, хайде отрови го с ревност,
няма лесно да умре...
Свикнала във ада съм.
Хайде, хайде посочи ми пътя.
Кошмар да е, ако е сън.
Хайде, хайде жертва ще ти бъда.
Хайде, хайде до синьо целувай.
Кръв, ако искаш разлей.
Хайде, хайде доволен пирувай
в този върховен момент.
Няма смисъл да бързаш.
Хайде, хайде разкъсай ме бавно.
Няма как да объркаш...
хайде, хайде при моето тяло...
© Катя Todos los derechos reservados
Оригинален стих!