18 ene 2009, 9:12

Хоби 

  Poesía
572 0 2
Често ми се налага
с няколко като теб да се занимавам.
И това дори не ми стяга,
защото вашите методи познавам.

Идвате бързо, тука разглеждате
и за слабите духом се закачате.
Веднага шансовете подреждате
и ви разкриват само познавачите.

Защо ли изобщо ми пука,
аз сякаш не познавам ви изцяло?
Когато и ти дойдеш тука,
май погледите ти ще са закъснели.

Въпреки всичко те оставям -
нямам против малко забавление.
Както след сън забравям,
след нощта ти отиваш в неведение.

Да, това е мое хоби -
играя си, както вие с мен.
Искаш ли нови залози -
да видим кой играе по-добре?

© Христо Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??