Хора, дръжте се естествено!
Престанете с вашите превземки!
Цял живот ли ще ги разигравате
тези евтини и пошли сценки...
Хора, дръжте се естествено!
Не забравяйте кои сте всъщност!
Да не би да ви е неудобно
или срам от собствената същност?
Хора, дръжте се естествено!
Гордейте се с това, че сте различни!
И вместо да се сливате с тълпата -
изпъквайте! Бъдете личности!
Хора, дръжте се естествено!
Не преигравайте! Бъдете себе си!
Че положението стана бедствено -
погубихте си отличителните белези...
© Калински Todos los derechos reservados