Хотелска стая. Полутъмна.
Диван и спалня, друга стая с две легла.
В едната аз и ти се любим,
оттатък твоят мъж и моята жена.
Отекват стонове на задоволство.
През тънката стена се чува „Ох” и „Ах”.
Проскърцва спалнята, легло потропва,
минути тишина... приглушен смях.
Под утрото утихва всичко.
Жена и мъж, доволни от нощта.
Заспиват във обятията чужди,
в хотелски стаи, по-различни от света.
© Христо Костов Todos los derechos reservados