Христос Воскресе!
Радостно птиците пеят в простора.
Весело слънце наднича в стъклата.
Камбани бият.Чуйте ги хора.
Христос възкръсна! Възкръсна в сърцата!
Камъка отмести от сърцето брате.
Всички прегради да бъдат сломени.
Свойта любов Господ ни изпрати.
Христосова обич за теб и за мене!
© Дора Ефтимова Todos los derechos reservados