Имам аз нова надежда,
Надежда, която
по нови пътища
ме завежда...
Само при мисълта,
че Ангел хранител
си имам и,
че той ме наглежда... -
Тази мисъл със сили
нови ме зарежда!
Имам си аз пазител добър!
Който злото около
мен надвива,
с един удар!
Хранител брани се за мен!
Как да не кажа -
Щастлива съм всеки
Божии ден!
Христовата любов
нося я в своя ген!
Благодаря на Господ
за този нов слънчев ден!
Моята истинска обич,
тя няма да бъде в тлен!
Защото не угасва,
а расте с всеки изминал ден!
© Ivana Dzhermanska Todos los derechos reservados