Наближава Великден -
светъл празник за теб и мен.
Но много от нашите дядовци и баби
са тъжни, онеправдани, социално слаби.
Как ще усетят те на празника светлината,
ако не получат от нас топлината -
подкрепа материална и духовна -
ето - виждаме пенсионери болни,
как без нас те ще са доволни?
© Георги Todos los derechos reservados