Поглеждам се отново в огледалото,
разтривам пак очите със ръце
и виждам, че е пак във капки цялото
усмихвам се и вдигам рамене.
Не гледам в огледало, а в очите ти -
кафяво-огнени, изгарящи очи
и все едно невиждала чертите си,
оглеждам се и всичко в мен трепти.
Дори не предполагах, че сияя,
че има в мене толкоз красота,
а нямам грим, дори нехая,
че още чорлава е моята коса,
аз знам – за теб съм най-красива
и именно така се чувствам, знай!
Това е – просто съм щастлива!
Животът с теб е просто земен Рай!
© Яна Todos los derechos reservados