Лошото ще се забрави, болката ще преболи.
Ще запазя капка радост – от това, че сме били.
Може даже миг нетраен да е равен с вечността.
Самотата не е страшна, щом си имал любовта.
Миговете преживени са негаснещи звезди.
Те ще наедряват в мене, пак любов ще се роди.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
Радвам ти се!