ХУБАВА СИ
Хубава си, мила,
като нежен полски цвят.
Очи синчец, коси от свила,
омайваш този свят.
Не погубвай младостта си.
Сърцето си не давай
на просяк.
Дори и принц не е достоен
да целуне твоя праг!
© Желязка Дракалиева Todos los derechos reservados