Беше хубаво, ДА! Не крия! Но свърши, разбери!
Моля те, не ме търси!
Тръпката загуби се отдавна...
А за теб беше просто една прищявка!
Разбери! В сърцето не си ти!
Върви си и ме остави..
Уморих се от лъжи!
Дори сам да продължа... ПРЕДПОЧИТАМ И ТОВА!
Спомените остави, снимките махни, песните забрави! Всичко наше отхвърли!
Свърши се и това, краят наш дойде сега!
Искам спокойствие...
Разбираш ли ме ти?
Телефона затвори, спри! Не ми звъни!
© Данчо Григоров Todos los derechos reservados