Опитах да рисувам
по кожата ти бяла.
Да те откривам бавно
сред палитра ласки.
Цяла.
От стон във стон
да те преливам.
В косите ти полека
да очертавам мислено
пътеки.
Зная, че понякога
боли, когато вяло,
с несъзнати думи
те щриховам грубо -
черно-бяла.
На моята душа
инициалите накрая
остави ме да изпиша
с устни.
Просто дишай.
© Александър Todos los derechos reservados
Поздравления!