Ти седнал си пред платното,
с очи черни и искрящи,
под твойте ръце цъфти светът,
рисуваш на платното ти красоти,
рисуваш животни и гори...
И смели вождове във граждански войни,
и със сигурност след хиляди години,
когато вече няма да сме живи,
твоите картини ще бъдат
по-хубави от песни,
по-хубави от райски дни...!
© Кристиян Иванов Todos los derechos reservados
ти иде отвътре, но оглеждай ,
обмисляй написаното, усъвършенствай
стиха, мисли над всяка думичка,
за да можеш най -точно да изразиш
това, което искаш! Успех!