14 dic 2011, 9:42

"Художникът" Борисов 

  Poesía » Civil
421 0 0

Бойко, Рембранд ти "надмина".

"Художник" стана таз година.

Леонардо пред теб "бледнее".

Цял народ на Веждито се смее.

 

Кат' Христос ще бъдеш на икони.

До земята ниски поклони.

Рашидов, стига раболепие,

покажи малко достолепие!

 

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??