Не е важно, как си живял,
не е важно, какво си постигнал.
"Въпроси" - AmazonkA
Разравям безкрайно бунище
на своите памет и страх…
Какво ли потърсих там?…
Нищо…
Купчини от време и прах…
…и скелет оглозган от спомен,
до няколко вехти листа…
…парчета от нечия стомна,
с изсъхнала вече сълза…
…и кичур във сребърна брошка,
захвърлена там преди век…
…не казани думи за прошка,
към скъп на сърцето човек…
.........
Разрових се в своята памет…
Какво ли потърсих?…
Не знам…
Една грандиозна измама
намерих нечакано там…
© Георги Кацаров Todos los derechos reservados
ето едно от малкото ценни неща в този сайт.