1 mar 2009, 16:56

И 

  Poesía » Otra
491 0 3

И най-великото може да ти се стори

                                                         тъпо!

Навикът да пречупваш всичко

през себе си те определя обаче

като разрушител.

Навикът да осъзнаваш, за да владееш,

навикът да притежаваш, за да обичаш,

обаче те принизява до простото,

елементарното и... най-тъпото,

може да ти се стори велико!

 

                 Игра със думите.

                 Игра със смисъла.

                 Игра с оная работа,

                 са игри за деца

                 до седем-годишна възраст!

© Александър Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??