И аз мога да пиша шармантна поезия
стига да съм на искроментен волтаж -
Ще го докажа - почва първата серия,
затуй баце Жоре... късмет и кураж...
*****
Нося се на творческите сили
със сърфа на свойо интилект.
Ще ме четат поетеси мили
и може би и некуй луд поет...
Грее в небето еротична галактика
и се кикотят псевдо звезди.
Смесвам рими и математика,
и получават се... женски гърди...
Чаровна чаровност с чар капе
от тавана в капки дъждовни.
Кучето явно яко ме хапе
с бяс и ласки любовни.
Интелектите на компютрите са птици
грачещи със хармонични песни.
Ще римувам птиците със цици,
че римите да са иновативни и ефектни...
Логическите ни мисли са креативни
и раждат звездопади от медузи,
политаме на облаци любовни
над нивите със кукуруза*.
Фантастичното ни вдъхновение
носи светлина и настроение,
а целувките ни еротични
са перфектно екзотични.
Магията шармантна е магия,
която омагьосва с благодат.
В шишето ми от благата ракия
останало е само нежен аромат.
Искроментен чувствам се чаровно,
щото гледам романтично... порно...
във което със шармантно вдъхновение
героите създават ведро настроение...
Фантазията на пеперудите е свежа
и красиво хармонично свети,
а аз мезе на тънко режа
с поезия величествена за естети.
*****
И за финал шармантно ще ви дам поклон
под звуците на вашите аплодисменти!
СтихО е супер, бих казал бижу-бонбон,
гласувай, коминтирай, ще върна жеста сто процента!
Кукуруз - мамул, царевица :-))
16.08.2018.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Пепи, и той има дръжка,
но фанеш ли я, не пъшка 🤣🙃🤣
Мерсаж и за двамата.