Преминавам като вятъра
през събития и периоди.
Никъде не съм еднаквост,
но винаги сърцето ми ме води.
В малките неща ми е богатството.
В усмивките на близките,
в прегръдката на двама ни.
В здравето на всички ни
и любовта в дома ни.
Нямам нужда от величие
и алчността далеч от мен седи.
Стига ми единствено обичане
и Бог пред мене да върви!
Галина Кръстева – gali
© Галина Кръстева Todos los derechos reservados