24 feb 2010, 7:25

И бъди... 

  Poesía » Otra
643 0 16

И бъди онзи вятър в усоето,

дето цветни сънища носи...

Всеки път да ме грабваш

с въпроси,

на крилете си да ме носиш...

 

И бъди онзи вятър напролет,

който с нежност разпуква цветята.

Още в утрото дето лудее

във клоните,

и разнася им аромата...

 

И бъди онзи лъч слънчев,

и топъл, който сутрин плъзва в тревата,

и я люби, и я гали до тъмно,

когато...

 

И бъди онзи бяг на реката,

дето бряг непотърсил навреме...

Водоскоци лудуват в душата ти.

Не е късно,

не е късно за мъничко обич.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??