30 oct 2015, 9:38

И чудеса се случват 

  Poesía » De amor
915 0 4

Целува ли ти се в дъжда,

под кестени,

върху наситено оранжево килимче, 

събрало всички наши есени?

 

Римува ли ти се любов,

на звездни острови,

върху гърба на някой облак,

където Бог кове ни покриви?

 

Откакто лятото,

със дивата си страст,

си тръгна,

пътеки есенни прокарвам 

към сърцето ти.

И съзерцавам.

Тихо.

 

Търся те.

 

 

© Ле Бед Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??