Мантра имаме си яка,
с нея караме си влака:
"И да паднем и да бием,
винаги ще се напием!".
Нямаме алтернатива,
просто таз идея дива:
"И да паднем и да бием,
винаги ще се напием!".
Тя отдавна е родена,
та си пееме рефрена:
"И да паднем и да бием,
винаги ще се напием!".
Друго няма да се случи,
тоз народ не се поучи:
"И да паднем и да бием,
винаги ще се напием!".
Нали сме ние на Балканите,
на мухабета сме титаните:
"И да паднем и да бием,
винаги ще се напием!".
За другите си е поука,
а на нас хич не ни пука:
"И да паднем и да бием,
винаги ще се напием!".
© Георги Янков Todos los derechos reservados
Липсата на повод за пиене, също е повод за пиене