5 sept 2024, 7:38

И днес живее красотата 

  Poesía » De amor
91 3 0

    

  И днес живее красотата

 

Разминахме се някъде отдавна –

летяха цветните мечти,

картината бе лятна, странна,

запазихме я в нашите души.

 

И днес живее красотата,

за тебе сетя ли се аз!

И вън  пак нежно шумят листата,

вълшебна музика за нас!

 

И времето е съвършено,

изпълнено е със любов!

Докосва ни със всичко ценно,

то радост е, целувка, зов!

 

За миг повикай ме, ще дойда!

Със теб навън ще повървим.

Ръката ми в ръката ти ще сложа

и заедно ще продължим.

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??