Заради теб съм жив ... и нов...
заради теб - една любов...
Животът с тебе е красив
и да те чувствам съм щастлив,
след ад безмилостно суров.
До мен била със благослов,
покри душата ми с покров
от извора на стих пенлив...
и днес заради теб съм жив.
Да бъдеш вярата ми - зов -
е бъдеще от свят искрив.
Вълшебството ти е прелив
от нежността на миг огньов.
Разцъфва в цвят клонака сив...
и днес заради теб съм жив.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados