И ето ме,
аз махам ти от хълма,
тъй както слънцето от залеза наднича,
не се надявай, няма да се върна,
изтече срокът ми на годност за обичане.
Последно махане за сбогом,
от другата страна ще слизам,
ти нямаш избор вече много
и времето за подслон се надига.
© Ивон Todos los derechos reservados