И живяхме богато,
и се ровехме в кофите.
Пропиляхме късмета си
и спечелихме почести.
Предрешихме децата си,
нагласихме съдбата си,
напоихме стомасите...
- Хей, бармана!
Сметката, моля.
+ + +
© Огрян Орешников Todos los derechos reservados