Изворни стомни в сърцето разплисках,
жаден за обич - от мене да пиеш.
Чувства по-ярки от изгрев поиска.
Днес аз съм слънце за теб. И молитва.
Хълмове стръмни душата изкачва
синия връх на небето да стигна.
Звездна любов аз с целувка закачам
в сънища твои да свети. А миг ли
само докосне лицето ми бяло,
с розови ласки разцъфва тъмата.
Полет изписва, с криле полетяло
ято балони, родени в душата.
В погледа топъл безсънна оставам
с тебе - звездици от ярката вечност.
Стомните чупя. Късмет подарявам,
изворен миг да се лее сърдечно.
© Цветето Б. Todos los derechos reservados