Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )
С: Не, никой друг не ще ме тъй обае,
дори да мръкне всеки идващ ден!
Как искам тоз' девичи огън в мен
в очите ти все тъй искри да вае!
А: Не, никоя не ще ме тъй омае!
Завинаги съм аз от плам пленен!
От красотата твоя възхитен,
пак взорът ми, момчешки те желае!
С: Сега, когато съм така безсънна,
едва прикрила ревността си тъмна
ще тръгна аз по таз' пътека стръмна!
А: От другата страна на висината
катери се към тебе все душата!
Дано се срещнем горе, по средата!
С: Ще тръгна аз по таз' пътека стръмна...
А: Катери се към тебе все душата...
И на върха мечтата ни осъмна!
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados