25 nov 2007, 8:33

И обичаш него 

  Poesía » De amor
919 0 0
Както някога се губех
заедно с теб във нощта,
сега се губя сам
във самотата.

 

И срещам те из градските кафета
и като две звезди очите ти блестят
и носиш спомен от любов незаличима,
но споменът угасва, щом ме видиш
                                              и обичаш него...

 

© Захаринчо Методиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??