23 mar 2008, 0:50

И пак... 

  Poesía
775 0 13

И пак ще цъфнат люляците

в бяло.

И пак в небето ще горят звезди...

В сърцето ми –

разсечено и цяло,

единствено

не ще се върнеш

Ти.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??