10 ene 2009, 20:43

И пак любов... 

  Poesía » De amor
631 0 2
 

И пак любов

 

М / Т -  Тодор Трайчев

 

 

Можеш да се скриеш в тъмната гора,

можеш да потънеш в лудата река,

можеш като вятър ти да отлетиш,

но със мен не можеш да се разделиш.

 

Понякога сме лоши,  даже  зли.

Крещим за някаква измама.

Говорим си с наведени глави

и пак с любов шептим по телефона.

 

Прегръщаме се, после се виним.

Целуваме се жадно на перона.

Кълнем се да не си  простим.

И пак сълзи. И пак любов по телефона.

 

И мислите ни сякаш все горят -

оглеждат се самотни на разклона.

Повтарят се съдби за кой ли път.

И пак сълзи. И пак любов по телефона.

 

 

Къде живеем?  Колко ли тежи

любов и грях да поделиме?!

И времето,  което си върви

да спрем сами преди да ни отмине...

 

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??