Живеем сърдито,
споделяме залък
с онези, до които
се будим по навик.
Сънуваме обич,
на яве се траем.
Поставяме в скоби
каквото мечтаем.
Зад маски се крием,
доверие няма.
Понякога пием,
а дните минават,
а дните изтичат
и мислим си: Утре
ще бъде различно!
И вярата кърпим.
Но будим се сутрин,
пак сме намръщени
и пак не е утре,
всичко е същото...
© Ива ВалМан Todos los derechos reservados
Отлагаме какво ли не, сякаш утрешният ден ни е гарантиран.