Родих се от света на боговете,
от светлина неземна на звезда.
Зад мен са костите на земните поети,
пред мен сияе гребенът на вечността.
...И словото ми бавно се разпръсва
в космическия черен океан...
По траектории неведоми към Бог пътува,
за да не бъде Бог отново Сам!
© Младен Мисана Todos los derechos reservados